dimecres, de desembre 07, 2005

Solidaritat i futbol sala

Aquesta setmana tinc una barreja de solidaritat i futbol sala ben especial.

Començo el dijous a Olesa de Montserrat on hi ha un torneig de futbol sala organitzat per l'agrupació local de la JSC per recaudar fons per la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a l'Alzheimer i altres malalties el cervell. I el diumenge tornem-hi a ser solidaris aquest cop a Dosrius. Tots els diners recaudats amb les inscripcions anirà destinat a la Marató.

I entremig, el dissabte a la tarda a Mataró, el torneig de futbol sala servirà per a recollir joguines pels nens i nenes més necessitats, aquells que no poden disfrutar de la il·lusió d'aquests dies. En aquest cas la inscripció de cada participant serà portar una joguina.

Us espero a tots i us animo a que participeu tant a la Marató de TV3 com a les diverses campanyes que s'organitzen per part de moltes associacions i ONGs per portar joguines als nens i nenes, que només veure el somriure d'una criatura ja paga la pena.

8 comentaris:

Pedro ha dit...

Com és que no et queixes del fet que no s'hagin publicat les balances fiscals?Porteu 2 anys manant eh!I mira que és fàcil!

Oriol Vaquer ha dit...

Pedro, ni quan parlo d'ajudar els més necessitats, independentment del territori, edat, sexe, tendència sexual, color de la pell, opció política o religiosa, només pel fet de patir una malatia que ens pot acabar afectant a tu i a mi en un futur o fer que les criatures riguin una miqueta pots deixar de repetir el teu discurs?
Per cert, a partir del gener al Congreso es farà una ponència per marcar el protocol que s'ha de seguir per publicar les balances fiscals. Ja sé que ha tardat una miqueta, però en menys d'un any les tindrem, ok?

Salut i República

Pedro ha dit...

Ho sento, és que estava en el blog d'un pepero parlant-li de les balances fiscals i m'he adonat que en aquest aspecte els dos sou igual d'impresentables.
D'altra banda, no m'intentis estobar, a Creu Roja treballem amb discapacitats i una cosa que no toleren és que s'els tracti de manera especial o amb benevolència pel fet de ser discapacitats o disminuïts (ara s'haurà de dir així es veu).

Oriol Vaquer ha dit...

No estava parlant de discapacitats, sino de criatures de families desestructurades i de malalts d'Alzheimer.
A la JSC Maresme hem fet diverses xerrades amb el GIMM (Grup d'Invalids de Mataró i el Maresme) i estem concienciats amb aquest tema. Nosaltres tenim una Secretaria d'Igualtat on tractem aquests temes, entre d'altres, precisament perquè creiem que no se'ls ha de tractar d'una manera especial, sino com a iguals.

Salut i República

Pedro ha dit...

I balances fiscals.

Oriol Vaquer ha dit...

Ja t'he dit que l'any que ve les tindrem.
Segur.

Salut i República

Donaire ha dit...

Què tal Oriol?. Tens un repte actiu, que podràs consultar a http://www.don-aire.blogspot.com. Que consti que el culpable de tot plegat és el César Calderón
http://netoraton.lamatriz.org/
Que no pari la festa!

Pedro ha dit...

L'any que ve? Just a temps perquè no ens serveixin de res, el debat de l'estatut ja haurà passat i el finançament ha estat tancat. La hisenda espanyola és de les més modernes del món, Solbes les podria tenir en un plis.