dilluns, d’octubre 23, 2006

Els i les joves del Maresme amb Montilla

El dissabte passat la JSC Maresme vam fer el nostre acte central de campanya a la Plaça Andalusia de Mataró, on van parlar en Raül Moreno, 1er Secretari de la JSC, i Carmen Bastida, candidata a l'alcaldia de Sant Andreu de Llavaneres i candidata de la JSC al Parlament de Catalunya.
El projecte socialista encapcelat per José Montilla posa ènfasi en un punt molt concret en quant a polítiques juvenils: l'emancipació. Dins el programa electoral és parla que l'objectiu prioritari és l'emancipació juvenil, i es defensa amb moltíssimes propostes en els tres eixos fonamentals per l'emancipació juvenil: la formació, el treball i l'habitatge, i a més també hi ha moltes propostes de la JSC en matèria de salut, mobilitat, oci i cultura i participació, per tal de tenir els mecanismes necessaris per a poder construir nosaltres mateixos el nostre projecte de vida i poder evolucionar i creixer com a persones. Per això presentem la creació de les Meses d'Emancipació Juvenil, una proposta de la JSC per tal de centralitzar tots els recursos que ens afecten als joves en un sol punt per facilitar la informació en borses de treball, d'habitatge, en formació, en descomptes, beques, ajuts... Aquestes són polítiques que han de ser tractades de forma transversal, i és per això que el desenvolupament de l'Agència Catalana de la Joventut i la Llei de Polítiques de Joventut són els intruments bàsic per aconseguir-ho.
És per això que els i les joves del Maresme donem suport a José Montilla com a futur President de la Generalitat de Catalunya. Aquí podeu veure la foto que ens vam fer el passat dimecres en l'acte central del PSC Maresme.

2 comentaris:

Qualcosa di Sinistra ha dit...

La 27 Divisió contesta a Monti

Oriol Vaquer ha dit...

La vostra resposta no l'acabo d'entendre, sobretot perquè no hi ha arguments. Una mica com tot el vostre blog, potser un xic massa críptic.

Salut i República