dijous, de juny 08, 2006

Diada de la flor a Argentona

El passat diumenge vam fer a Argentona la Diada de la Flor. I al meu carrer som uns dels que fem catifes de flors. Ara us poso algunes fotos perquè les difruteu si no vau poder venir a veure-ho.

Tot comença els dies anteriors quan anem a buscar flors (clavells i gerveres) als camps dels floricultors d'aquí al Maresme, les flors que han de llançar i nosaltres les aprofitem. També hem de preparar les flors, desfullar els clavells i retallar les gerveres.

El diumenge comencem a primera hora del matí, marcant la forma de la sanefa que dibuixarem.














Al cap de poca estona, gràcies a l'ajuda de tot el veïnat i amics i amigues, en fem molta via i s'acaba l'estora, i així la podem lluir.











Als joves ens toca fer el motiu de baix de l'estora. Aquí ens veieu preparant el dibuix que farem. Si fem mala cara és perquè són les 7 del matí i encara no hem dormit. Veieu l'Eloi, l'Oriol i en Marçal, el meu germà. Jo sóc el que feia la foto.






Quan hem fet el dibuix comencem a posar flors (aquí em veieu treballar)






Mentre tothom treballa, o donem ordres perquè els altres vagin pel bon camí, jejeje, alguns fan una mica el gamarús.












I aquí veieu el nostre dibuix, en honor als 75 anys de la II República.


Als joves de segona generació els toca fer el dibuix de dalt. I aquest any, com no podia ser menys, ho han dedicat a la victòria del Barça a la Lliga i a la Champions.