divendres, de juliol 14, 2006

Festival de la IUSY | Condemna

Festival IUSY

La pròxima setmana estaré a Alacant, al Festival que organitza cada any la IUSY, la unió internacional de joventuts socialistes. Allà tindré ocasió de conversar amb joves socialistes d'arreu del món, on podrem debatre de les problemàtiques del planeta des d'un punt de vista més global, ja que no serà la mateixa visió la dels catalans, la dels anglesos, alemanys, polonesos o d'Àfrica, ja sigui el nord o la subsahariana, l'Àsia, tant la zona pPacífic com l'Orient Mitjà o Amèrica, tant el nord com el sud. Segur que serà una experiència molt interessant.
Encara que el festival comenci dimarts, jo demà ja baixo cap a Almeria a casa d'un company de la JSC de Montmeló per passar uns dies relaxats i anar fent boca pel festival.
És per aquest motiu que estaré uns dies sense escriure al meu blog.

Condemna

Vull aprofitar també per condemnar els actes ocorreguts a la seu de la JSC de Sant Cugat del Vallès el passat dimecres a la nit. Podeu veure el comunicat de premsa de la JSC al blog del nostre Primer Secretari, en Raül Moreno. I també els articles i fotos que hi ha al blog d'en Marc Mellado, Coordinador Polític de la JSC i Primer Secretari del Vallès Occidental, en David Gutierrez "Guti", Primer Secretari de la JSC de Sant Cugat i l'Aintzane Conesa, jove regidora de l'ajuntament de Sant Cugat.

1 comentari:

dguti ha dit...

Oriol encara que sigui una mica tard gràcies pel teu recolzament!

Salut i república!