dimarts, d’agost 22, 2006

Meme de blogs

Ja torno a ser aquí, i tot és culpa d'en Javi Naya, que m'ha enviat una meme de blogs on haig de dir quins són els tres millors blogs amics. Doncs ja tinc una excusa per tornar a escriure, que he estat molt mandrós últimament. Bé, també he estat uns dies fora, a Planoles amb la Carme, sense ordinador ni res que ens lligués al món material, apart de la tele per poder veure com el Barça guanyava la Supercopa.


He il·lustrat la meme amb una xarxa d'ordinadors, ja que sempre comencen en un sol epicentre i s'acaben escampant per tota la xarxa. Per cert, encara haig de fer la meme que em va enviar en Ferran ja fa alguns dies. Està apunt, serà el meu pròxim article.

Els millors blogs amics són:

1-. els meus dies: Sí, ja sé que la Carme és la meva xicota, però el seu blog és dels més originals dels que tinc enllaçats. Parla de Biotecnologia, que és el que ella estudia. Si la pregunta que us feu és la mateixa que jo em vaig fer quan la vaig coneixer, o sigui, què és la biotecnologia? aquí teniu un bon lloc on us explicarà quines coses estudia i per a què serveixen.

2-. El blog de Javier Naya: Què voleu que us digui d'en Javi. Per mi un referent amb això dels blogs. Ell va ser un dels que va fer-me entrar el cuquet de les bitàcoles virtuals. Igualment també crec que és referent dins el joves socialistes i no socialistes que s'interessen per la política i per la realitat que ens envolta. I la feinada que comporta això d'actualitzar-lo cada dia! A més, és un gran amic i millor persona, i sempre he trobat molt interessant totes les seves opinions i la seva forma de mirar el món.

3-. de bat a bat: Això sí que és un referent dins el món dels blogs polítics, de política ficció com diu ell. El millor d'en Donaire és la seva capacitat d'explicar les coses d'una manera tant natural i amb un recull de dades tant exhaustiu que és impossible arribar a rebatra-li res. Si voleu bons anàlisis, sobretot de les polèmiques polítiques més enquistades, llegiu el seu blog.

I bé, ara haig de pasar el testimoni a cinc blocaires més per tal d'anar engreixant aquesta meme. Doncs els escollits són:

  • Albert Fauria: des d'Arbúcies, amb la vènia, senyoria, si em permet aquest petit canvi de registre del seu blog
  • Albert Torra: des de Bellpuig, la seva sensibilitat sempre és molt apreciada per tots nosaltres
  • Àlex Valiente: des de La Garriga, aquest mestre tindrà cura de tots nosaltres perquè no ens fem mal
  • Marc Mellado: des de Cerdanyola del Vallès, ara que ha recuperat el seu blog, que no pari d'il·lustrar-nos
  • Víctor Martínez: des de Dosrius, a veure si ell també pot recuperar el seu blog, de gran interés per a mi

2 comentaris:

alberttorracabello ha dit...

*

Ei niño de la puebla!!!!

Ja he vist el teu mail... i de seguida he entrat a veure que em tenies reservat... jejejejje..

Era inevitable fer-te un comentari, en respecte a la meva sensibilitat... ;)-

Mira que arribes a ser...

A la JSC, tots i totes som sensibles... Encara que hi hagi qui ho demostri més o menys.

En el fons, la bona gent abunda!!!!

Una abraçada... :)

*

Javi ha dit...

Oriol,
haig de reconéixer que m'has posat una mica vermell.

Gairebé diria que sembla que vols que et convidi a una birra, "todo se andará".

Vinga, ens veiem.