dijous, de desembre 21, 2006

Bon Nadal

Us dessitjo un bon Nadal, i ho faig ara perquè estic molt ocupat aquests dies i no sé si tindré temps abans del dilluns per escriure algo. Espero que en aquest any que comença pugui seguir amb la meva activitat dins la blogosfera, i si la puc ampliar millor.



Aquí us deixo amb una de les tradcions del Nadal, el missatge del Rei. Com que sóc republicà, i jaEs sabeu que tot això de la monarquia no m'agrada massa, us ofereixo aquest discurs una mica atípic. Espero que el disfruteu.

Salut i República

BON NADAL A TOTHOM

5 comentaris:

Joana ha dit...

Bon Nadal guapo!.
Petonets.

Carlos ha dit...

Bones Festes Oriol!!!

Ramon Bassas ha dit...

Bon Nadal

Anònim ha dit...

Bones Festes, Oriol. He llegit el teu perfil i tinc que fer-te un comentari: si ets ciutadà de la terra i et consideres no-nacionalista no hauries de votar ni militar al PSOE, perque es un partit nacionalista espanyol. De fet, lamentablement no hi ha cap partit no-nacionalista al món... és a dir, no hi ha cap partit que defensi la anulació dels estats o de les nacions. Tots els partits existents defensen la existència d'un estat o d'una nació. Replantejat seriosament la teva militància o deixa de dir que no ets nacionalista perque estàs mentint, segurament sense adonar-te. Moltes persones cometen aquest error i ho trobo lleig. Una abraçada.

Oriol Vaquer ha dit...

Estimat anònim,
Crec que l'error el comets tu, ja que un nacionalista és aquell qui pren la nació, sigui estat o no, com l'ens absolut, i que ho defensa per sobre altres ideologies. Per més que jo consideri que Catalunya és una nació, no és el meu objectiu primordial defensar la meva nació, ja que jo defenso la llibertat, la igualtat i la justicia social. Per tant crec que no em contradic pas. És més una ortodòxia extrema en la teva interpretació del terme nacionalista. A més, jo parlo que vull fugir de nacionalismes, i més si són excloents. No nego en cap cas l'existència de nacions o estats. Això és cosa de l'anarquisme.
Jo milito al PSC, i per extensió al PSOE, al Partit Socialista Europeu i la Internacional Socialista. I m'hi sento molt a gust.
Molt bones festes a tu també, i gràcies per escriure l meu blog.

Salut i República