dimarts, de març 14, 2006

Gràcies

Gràcies a totes aquelles persones que em vau ajudar a fer l'Escola de Formació de la JSC Maresme d'aquest cap de setmana passat.
La feina ja va començar de veritat el divendres a la tarda, quan vam anar a comprar la beguda i el menjar pel cap de setmana. Després tota la tarda preparant les coses i tots els cartells per tal que estiguessin apunt per l'endemà. Va ser llavors quan vam marxar cap a Sabadell, a l'acte organitzat pels compays i companyes del Vallès Occidental. I acabat l'acte vam tornar a la casa de colonies per fer una festa privada en honor d'en Charli, la "fiesta gitana" que la va titular, sobretot perque hi havia molta manzanilla fresqueta.
Pero quan el dissabte al matí, quan ja hi havia els ponents apunt, i la gent encara estava dormint, l'aigua calenta s'havia espatllat i no vaig poder dutxar-me, només rentar el cap, no haviem penjat els cartells preparats la tarda anterior i s'havia de preparar l'esmorzar, vaig agafar un petit atac de nervis que vaig necessitar cridar per un moment. La pobra Sara no es va atrevir a dir-me res. Ara entenc perquè ella estava igual l'any passat quan era ella la secretària de Formació.
Pero gràcies a que la gent es va portar molt bé i va col·laborar molt, la cosa va anar molt rodada.
Per tant, vull agraïr especialment a la gent de l'executiva del Maresme que van estar tota l'escola: la Sara (quina gran secretària d'Organització!!) i en Sergio i l'Alvaro, que no la van liar i els tenia a la meva disposició quan els ho demanava.
A l'altre gent del Maresme que va ajudar, especialment en Víctor Martínez i en Javi Naya. A l'Àlex i en Javi de Les Franqueses, que van ser dels que més van ajudar. Sou uns sols. A en Joni, que sempre té solucions per tot, al dj Buba, com a cada escola de formació.
I a tots els que vau ajudar a omplir l'escola en algun moment o altre: els germans Jordi i Jaume Roca, des de Tortosa, i tot el cap de setmana; l'Olga i la Eli, que al final les acollirem com a membres del Maresme; en Guti; la Sònia Romero, que també va treballar molt, i en Lluís Garay; en Marc Mellado i en Pau Domínguez; la gent de l'Hospitalet del dissabte a la nit; la gent del Barcelonès Nord i de Barcelona; en Saül Caballero, que va passar gairebé tot el dissabte; en Cristian Munera, que després de treballar tota la nit va venir a esmorzar i dinar amb nosatres; a la gent del PSC de tot el Maresme, que va respondre formidablement a la crida que vaig fer des del Consell de Federació dos dies abans; i en Soriano, per l'esplèndid salmorejo que fa.
I ara venen les mencions especials:
En Paco Aranda, perque sempre ens ha ajudat molt, i aquesta escola no he estat una excepció. I sobretot per haver netejat la sala de festa del divendres a la nit. Quan me'n vaig adonar ja l'havia escombrat i l'estava frejant. Ell tant tranquil mentre jo m'estava pujant per les parets. Llavors vaig decidir pendrem la vida una mica com ell, amb més filosofia, i realment em va anar molt bé.
En Víctor Francos, perque molt dels contactes per aconseguir els ponents són seus. I així, un cop més ens demostra com ens estima, i jo li ho vull agrair publicament. Sense tu aquesta escola no s'hagués pogut fer.
I finalment l'estrella de l'escola. En Charli, el nostre Primer Secretari del Maresme.
Aquesta és la teva escola, aquesta és l'escola que has muntat tu. Hi ha hagut moments que pensava que eres tota l'executiva tu sol, perque feies la feina de tos plegats alhora. I jo he volgut estar al teu costat per ajudar-te en el que et fes falta perque poguessim fer aquesta grandíssima escola , que serà recordada per tots nosaltres i per part de l'organització durant molt temps. Moltes gràcies per ser amic teu i haver pogut conviure aquesta moments amb tu.

5 comentaris:

Víctor ha dit...

Oriol, gracies a tu!! Tens raó tots vàrem treballar per tirar endavant aquesta escola, però tu també hi vas tenir bona part de "culpa" de que hagi estat una de les millors escoles a les que hi he estat. En definitiva, treballar amb gent com tu es un plaer i més si ho fas per la teva gent! Com ja saps vaig haver de saltarme classes per poder-vos ajudar des de divendres al matí, però ho faria tants cops com fossin necessaris per la meva organització i, en especial, per la meva federació: ESE MARESME OÉ, ESE MARESME OÉ!!!

Javi ha dit...

Igualment, gràcies a tu. L'escola va ser magnífica i els veritables responsables d'aquest éxit us en podeu sentir ben satisfets.

Felicitats!

Serguéi Vergara ha dit...

Ese maresme oe! viva el maresme y viva la jsc!
Gran charly

dguti ha dit...

Quiero felicitar a mi segunda federación por esa pedazo de escuela de formación.

Felicidades a todos los jovenes socialistas del Maresme!!

Salud y República!

Anònim ha dit...

www.oasicatala.com