dilluns, de març 06, 2006

Trobada de blocaires

Si tens un blog personal, polític, artístic, literari..., si tens ganes d'intercanviar les teves experiències amb altres blocaires per veure quins temes tracten, des de quin punt de vista enfoquen els articles, quin format utilitzen, si vols opinar sobre com veus aquest fenòmen dels blogs i quin futur li veus.
En definitiva, si tens ganes de parlar de blogs, vine a la trobada de blocaires que organitzem des de la JSC Maresme dins la nostra Escola de Formació, on volem analitzar el fenònem dels blogs des del punt de vista de la mateixa gent que els utiltzem: perquè tenim blog, què en pensem dels altres blogs, quin futur li veiem.
Per això ens agradaria tenir molta diversitat d'opinions, d'edats, de procedències, d'opcions polítiques o sense opció política, de temes tractats en el blog. Sigui com sigui el vostre blog, sereu benvinguts i benvingudes. Com més serem més riurem!!
La trobada es farà el proper dissabte 11 de març a les 19.30 h a la casa de colònies Eurostage d'Arenys de Mar (el Maresme), que si accedeix des de Caldes d'Estrac.
Per a més informació o per confirmar la vostra assistència escriviu a jscargentona@gmail.com

12 comentaris:

Jonatan García ha dit...

Nosotros tampoco podremos ir, xq tamos en la trobada de l'Ajec, esperamos que vaya bien.
Salud!!!

Ruben ha dit...

Ens veiem al maresme aquest dissabte!!!!!

Xavi Roig ha dit...

Jom em disculpo, pq no podré assitir ni a aquesta xerada ni a l'escola en general i la veritat que em sap molt de greu pq te molt bona pinta i crec que la festa festa pot ser impresionant.

Una forta abraçada tot esperant que l'ecola sigui un gran èxit.

Carlos ha dit...

A lo mínimo que pueda nos vemos por allí.

Por cierto la escola esta muy lograda. Buen curro porque se lo que cuesta montar una escola de esas características.

Asegurate que no falte alcohol ni hielo, que en el Maresme le dais bien :), y por esa tonteria la gente no se puede quedar con un mal sabor de boca.

salut!!!

Anònim ha dit...

I si no sóc de la secta puc venir?

Oriol Vaquer ha dit...

Per descomptat que sí que pots venir. Ja saps que diuen que "el saber no ocupa lugar". I fins i tot pots apendre allò que no vols.

Salut i República

Donaire ha dit...

Jo tb m'excuso. No podré assistir. Ho sento molt. La propera, no fallo. Enhorabona per la iniciativa!

Anònim ha dit...

Muchas felicidades por la iniciativa,Oriol.Es el camino.

Abrazos y animos

dguti ha dit...

Oriol cuenta conmigo!! Nos vemos este Sábado!!

Salud y República!

Anònim ha dit...

molt bona idea Oriol! felicitats! Tot i que em sap greu no poder-hi assistir...

Ruben ha dit...

ho sento Oriol...com pots comprovar en aquests moments hauria d’estar a la trobada però em trobo una miqueta fotut i al llit...es veu que l’arribada de la primavera no l’he acabat de pair be...je je je....una abraçada i perdona!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

et passo la nova adreça del meu blog, doncs m'han hackejat la vella i he hagut de fer maniobres rares per recuperar el tresor, salut i revolta i que visquin totes les esquerres, politiques i socials! una abraçada des d'ICV!

jtatiangel.blogspot