diumenge, de desembre 18, 2005

El que faltava...

Continuem amb l'expansió de la blogosfera socialista. L'última adquisisió és en Sergio García, de Premià de Mar. És l'agrupació de la JSC Maresme que ens faltava, després de la gent de Mataró (Eulàlia, Javi, Ferran, Xesco) Dosrius (Víctor), Llavaneres (Carmen) i jo a Argentona.En Sergio és un tio molt..."especial", per dir-ho d'alguna manera, jejeje. No, ara en sèrio. És un tio de puta mare, que diu les coses directament, sense pèls a la llengua, i amb una clara intensió d'atac directe, sobretot a la dreta, que és el que necessitem.
I quan està dormit sembla tant bona persona, ooooooooh. I després et posa un poema al blog i sembla com un osset de peluix.
Et seguiré a la xarxa amb molt d'interès.

Si voleu saber més sobre la reblogució socialista, podeu anar aquí i veure tots els blogs socialistes del moment. Els enllaços que tinc són de la gent que conec. Ja no puc posar-los tots.

9 comentaris:

Serguéi Vergara ha dit...

l'apreci es mutu company i amic oriol...

Fer ha dit...

A las fotos me remito Jajaja, t'he enviat un repte Oriol.

Anònim ha dit...

Llegeixo la teva presentació personal... i bé, ets el clàssic patró de socialista més papista q el papa. Com us agrada dir els més papistes q no sou nacionalistes excloents. Amic, no tots els nacionalismes són excloents... i en canvi, sí q tothom és en sí nacionalista.. o tu no et sents del teu país, de la teva llengua i cultura.. tu mateix dius q et sents repicatruges.. em sembla q has viatjat molt poc. Aki se't veu el teu caràcter, realment un provincià. Tothom és nacionalista, tothom s'estima d'on ha nescut. i això no vol dir q odies tota la resta. A veure si apreneu progectes de sociates...

Oriol Vaquer ha dit...

Anònim,
primer de tot digues qui ets i llavors em podràs ensenyar com s'ès un "urbanita" o una persona de món, no sé a què et refereixes exactament.
Precisament em considero repicatruges (sense haver-hi nascut) perquè és l'únic "nacionalisme" que no té una connotació de nació, encara que hi ha algun desgraciat a Argentona que considera que els únics que tenen dret a opinar del poble són els nascuts aquí, és aquest el sentit de la meva presentació. I per desgràcia molts nacionalismes es fonamenten més en l'odi a l'altre que en l'amor al pròpi.
Índia, França, Egipte, Hungria, Polonia, Euskadi, Tuníssia, Madrid, la Rioja, Àustria, Sevilla, Anglaterra, Bèlgica, Holanda, el Ripollès...creus que he viatjat prou?
Va, dona la cara i "ensenyem" com haig de ser, i sinó calla.

Salut i República

Pedro ha dit...

Oriol, et ben prometo que jo no sóc l'anònim aquest. El que no entenc és perquè a la presentació has de dir que no ets nacionalista excloent. Això vol dir que ets nacionalista? D'acord, no excloent, ets nacionalista no excloent? Perquè només dius que no ets excloent, però no dius que no siguis nacionalista.
No sé, jo tampoc sóc anarquista i quan vaig pels "puestus" no vaig dient que sóc no anarquista excloent. Vaja, si hagués de dir tot allò que no sóc... no sóc moltes coses.

Oriol Vaquer ha dit...

Com he dit abans, crec que qualsevol nacionalisme té una part d'excloent. Per això jo estic en un partit que es declara catalanista, o sigui: som catalans amb consiència nacional. Sabem que formem part d'una nació, però això no ens impedeix poder defensar altres nacions o sencillament defensar les persones independentment del la seva nacionalitat. Per això considero que la meva pàtria és la Terra.
Jo defenso valors, no territoris o nacions que són difícils de delimitar.

Salut i República

Cristina Ares ha dit...

Hola! Has de respondre un "meme". Mira el meu blog. I gràcies pel comentari!!

Pedro ha dit...

Molt bé, però no deixa de ser absurd que l'única ideologia que et molestes a desmentir sigui el nacionalisme.
I evidentment dins dels infinits graus de nacionalisme que hi ha, n'hi ha d'excloents i d'altres que per mi no ho sóc. Per mi, per exemple, el ministre Bono i la seva caspa són molt excloents.

Anònim ha dit...

Hola noi, miro pocs bloguer, pero avui he imtentat de mirarme el teu. et felicio perqué esta molt currat. Per cert a veure si m' expliques com fer un blog.

fins aviat