dissabte, de març 25, 2006

La família creix

Aquest cap de setmana hem fet la inauguració de dues noves agrupacions de la JSC Maresme: Vilassar de Mar el divendres i Tordera avui dissabte.
Són dos pobles amb problemes pels socialistes, ja que a Tordera fa dues legislatures que governa CiU amb majoria absoluta i els militants delPSC són gent que cada cop es va fent més gran i no hi havia joves.
I a Vilassar de Mar, on es va començar el mandat amb un tripartit i actualment estem governant amb minoria perque els altres partits ens han abandonat.
Amb aquestes ja són vuit les agrupacions que hem constituït en dos anys i mig del mandat d'en Charli com a Primer Secretari de la JSC Maresme. És una demostració que els joves no passen e la política, que els joves s'interessen pel seu entorn, pel seu poble, pel seu país, pel món que ens envolta. I que tenen ganes de treballar perquè hi ha molta feina a fer i ho volem dir En Veu Alta!, que és el nostre programa polític per acostar-nos als i les joves per saber què és el que volen i com els ho podem solucionar.


Gràcies als companys i companyes Aiman, Albert i Lourdes de Vilassar de Mar i Rubén, Ester i Sílvia de Tordera. amb vosaltres aquesta organització és cada dia més i més gran i així posarem el nostre granet de sorra per intentar canviar el món perque Ara, junts podem.

1 comentari:

Eu ha dit...

Sí, senyor, Ori, ara junts podem. I cada dia som més!

No et preocupis, les fotos estan de camí...