dijous, de març 30, 2006

Cap de setmana mogut

Aquest cap de setmana el tindré molt mogut.

Hi ha el XIIè Congrés Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya, el congrés de la unitat que ens ha faltat tant durant l'últim mandat. Estarem tot el cap de setmana tancats a un hotel de Barcelona debatent les esmenes delesponències política i d'organtització i estatuts. Des de la federació del Maresme crec que hem fet una molt bona feina de debat polític per definir com volem la nostra organització, una organització forta i que pugui respondre als reptes que tenen els i les joves de Catalunya.


El dissabte a la tarda, durant el congrés, hi ha un acte de José Luís Rodríguez Zapatero a Cornellà. Haurem d'anar a donar suport al nostre president en l'equador del mandat i amb l'alto al foc d'ETA i l'Estatut de Catalunya com a principals fites d'aquest 2006.

I a la nit, el derbi més esperat. El Barça-Real Madrid. A veure quants els hi fotem aquest cop: s'accepten apostes. Jo aposto per repetir el 5-0 de fa 13 anys.

1 comentari:

alberttorracabello ha dit...

*

A mi.. com que no m'agrada el fútbol,.. jijijiji.

Però.. Mentre guanyi el Barça, ja em quedo content, ehhh!!!!!

Respecte al Congrés, espero que tot vagi el millor possible. L'ànim hi serà!!!!! ;)

I d'en Zapatero,.. que voleu que us digui!!! Tinc unes ganes de veure'l.. :)

Esperem,... que aquest cap de setmana surti el -SOL-... i faci uns dies que acompanyin a totes les bones notícies, de les que som partícips.

-Olé amb el blog, Oriol!
Una abraçada.

*