dijous, d’octubre 19, 2006

"La seriositat i el rigor" del projecte socialista

El dimecres va venir José Montilla a Mataró en l'acte central del Maresme (a la foto em podeu veure com el meu cap sobresurt del d'en Montilla). Entre altres coses, va parlar sobretot de la política que està duent a terme CiU, i sobretot el seu candidat, en contraposició de la política feta pels socialistes.


Hi ha dues formes d'entendre la política en aquestes eleccions: “La gent que aposta pel rigor i la seriositat i la que ho fa pels vídeos i el màrqueting”. Mentre els socialistes ens dediquem a explicar la gran feina feta durant aquests tres anys pel govern catalanista i de progrés, i la feina que volem fer continuant les accions engegades pel govern de Pasqual Maragall, altres, com CiU i l'Artur Mas, es dediquen a repartir un DVD ple de mentides i manipulacions, a tergiversar la realitat de l'estat del país, i a fer promeses electorals de a veure qui la diu més grossa.
La seriositat i el rigor del projecte socialista està reflexat en el nostre programa electoral i en les persones que integren les nostres candidatures, un gran equip humà. Nosaltres no tenim un partit presidencialista, on el líder és qui marca línia polítiac a seguir. Mas és qui determina les propostes electorals de CiU, mentre que el PSC és qui determina quines són les línies bàsiques que volem que apliqui el nostre candidat.
La prepotència i la arrogància de Mas fa que s'allunyi cada cop més de l'electorat. Cada dia tenim més motius per NO votar l'Artur Mas, perquè se'l vota a ell, no al seu partit (el partit és seu, des que Jordi Pujol el va designar com El Succesor). Si voleu veure quins són aquests motius per no votar l'Artur Mas, mireu el document "Fets, no manipulacions"

1 comentari:

Carlos ha dit...

Oriol, totalmente deacuerdo con el post, pero no me gusta la parte final... en lugar de decir que cada vez tenemos más motivos para no votar al Artur Mas lo que deberías haber puesto es que cada vez tenemos más motivos para votar PSC.

Salut!!!