Ja hem vist com ha anat la votació per triar la ubicació del nou CEIP: un 3,5% de participació. I encara sort que ho van allargar més de 25 minuts. El més sorprenent és que en Xavier Collet ho defineix com un èxit!! Realment penós. Ho han fet tant malament com han sabut. Em pensava que portant tants anys parlant de participació, no farien el ridícul d'aquesta manera.
Per cert, hi van haver molts paperetes, entre un 20 i un 25%, que votaven 4 punts al Turó de Sant Sebastià i res als altres. Clarament era una consigna d'algú que volia que sortís aquesta ubicació fos com fos. D'això, entre altres coses, ens queixàvem nosaltres.
I la última reflexió que faig és pensar què hagués passat si l'anterior equip de govern hagués plantejat destrossar un bosc con el de Sant Sebastià. Un exemple més d'hipocresia.
13 comentaris:
D'on treus que la participació va ser d'un 3,5%? van votar 339 persones. El nombre de gent amb dret a vot hauria de ser de 9686 per tal que 339 en representés un 3,5%. A les últimes eleccions (27 de maig del 2007) tenien dret a vot 8852 vilatans.
Les persones amb dret a vot eren les majors de 16 anys, i a més hi havia gent relacionada amb els centres educatius d'Argentona però que no estan empadronats. D'aquí surt un cens de 9488 persones. Per ser més exactes, la participació és de 3,57%
Salut i República
Doncs si arrodoneixes a les dècimes hauries de dir 3,6%.
Podries dir que ho van allargar 25 minuts perquè, a l'hora prevista per tancar hi havia gent fent cua per anar a votar.
Jo reclamo que per a la propera vegada es plantegi tot el dia de votació.
Això demostra tant la improvisació amb que van realitzar tot el procés com la poca confiança que tenien que la gent anés a votar. En unes eleccions hi ha 12 meses repartides en quatre col·legis i estan obertes 11 hores. Si preveus una alta participació, et prepares bé.
Salut i República
Si ho comparem amb la consulta que va fer l'entesa sobre Can Doro veurem que van obrir les urnes durant una setmana per recollir 120 vots.
Els teus arguments són els típics d'una família de xanxulleros que han d'acabar sempre dimitint dels càrrecs públics per ineficàcia i per prevaricació.
Oriol, l'estètica ha d'anar acompanyada de l'ètica. Si no, acabarem tots practicant el socialisme de saló. Socialisme de guays i marquetes "pijes". No sé on aniries sense el teu iPod i sense l'adhesiu de l'Snoopy.
Anònim 1,
la diferència és que per un govern allò era una simple consulta, i que ja es va veure que no va tenir èxit, i els altres ho defensen com la "democràcia participativa" on només participen quatre gats.
Almenys el meu par va tenir la dignitat política de dimitir per un error que va fer, en cap moment ni xanxullo ni prevaricació. Que fàcil és insultar.
Anònim 2,
he de portar rastes, o anar estripat, o portar roba només del mercadillo? És que tu jutges a la gent per com vesteix? I per descomptat el que vol dir és que no em coneixes, perquè sinó en cap moment diries cap d'aquestes bestieses.
Als dos anònims, des del moment que sou anònims, per mi no teniu cap mena de credibilitat. Primer de tot mostreu-vos tal com sou, digueu qui sou, i llavors estarem en igualtat. Mentrestant, ja podeu anar bordant.
Salut i República
La principal característica de los blogs es que permiten el anonimato en los comentarios. Si no te gusta, o lo cierras o exiges registrarse para participar. Tu mismo.
Fdo.
Pedro Perez i Puig del Calamar.
(ale, ya no soy anónimo )
Pedro,
Jo no em queixo dels anònims per definició. Tampoc crec que aquesta sigui la principal característica, és una de les característiques, però per mi no és la més important.
El que dic és que insultar des de l'anonimat és de covards i que no tenen credibilitat.
Allà ells/elles.
Salut i República
Y del anonimato de la masa, ¿qué me dices? Porque en eso, los psocialistas sois expertos... (recuerdo un mes de marzo allá por el 2004...)
Pedro Perez i Puig del Chipirón
DIVENDRES, 26/10/2007 - 06:00h
El govern italià vol controlar els blocaires
Segons La Repubblica, també vol que un periodista en supervisi els continguts
El diari La Repubblica explica que el govern italià ha preparat un projecte de llei que obligarà els blocaires a pagar una taxa i a tenir un periodista professional que es faci responsable dels continguts que publiquin. El projecte també preveu penes de presó per als blocaires que editin continguts difamatoris. El diari assegura que el govern de Romano Prodi ja ha aprovat el projecte, que solament necessita el vist-i-plau del parlament.
Naturalment, aquest projecte ha fet soroll dins la blocosfera italiana. Un dels blocaires més seguits del país, el populista Beppe Grillo, ja ha anunciat que, si l'obligaven a tancar el bloc, recorreria a un servidor estranger.
Antecedents
El govern italià no és pas el primer que adopta mesures per a controlar els blocs. Les autoritats xineses, per exemple, obliguen els blocaires a registrar-se, si volen publicar a la xarxa. A més, la Xina filtra certes paraules clau de tal manera que els internautes no poden veure ni les pàgines, ni els apunts ni els correus electrònics censurats.
Els socialistes d'Argentona tindrieu que fer una mica d'autocrítica. En les últimes dos eleccions us heu fotut una bona petecada. El govern de tristpartit argentoní no ha fet bones polítiques per la població i per això tots heu baixat.
Publica un comentari a l'entrada