diumenge, de maig 21, 2006

Javi Naya | Diables d'Argentona

Javi Naya

El divendres passat, la JSC de Mataró va celebrar el seu IIon Congrés, on es despedia en Xesco de la primera línia política dins la JSC, ja que portava molt anys treballant pel bé de Mataró i pel bé de l'organització. Es podria dir que s'ha prejubilat, perquè encara li queden cinc anys de militància. I per substituir-lo, els i les militants de la capital del Maresme van elegir en Javi Naya com a Primer Secretari. En Javi és un gran amic, i una magnífica persona, que estic segur que ho farà molt i molt bé en la nova tasca que se li ha encomanat. Si voleu saber com va anar el congrés podeu mirar el blog del mateix Javi, el d'en Víctor, o els articles on-line d'en Ramon o l'Eulàlia (la tecnologia és fenomenal). També podeu veure al blog de l'Eulàlia la composició de la comissió executiva, on no hi ha paritat ja que hi ha dos homes i quatre dones. I per saber com va anar el post-congrés i curiositats d'en Javi Naya, hi ha l'article d'en Javier Rodríguez.

Diables d'Argentona

Aquesta tarda he anat a una assamblea dels Diables d'Argentona on l'actual junta ha comunicat que vol dimitir, i per tal que qui vulgui ser cap de colla comenci a pensar en comosar una nova colla. L'assamblea ha servit sobretot perquè tinguessim un debat entre tots i totes per mirar de reflexionar quina és la situació actual de la colla, on la gent s'ha anat fent gran, tenim altres responsabilitas (avui per exemple hi havia sis criatures per allà), i no tenim un relleu generacional important.
És una llàstima que ens haguem de trobar en una situació com aquesta, on no es troba gent jove que es vulgui implicar en la societat, en els moviemts associatius i les entitats culturals.

14 comentaris:

Javi ha dit...

Oriol,
gràcies per les teves paraules.

Només puc dir que des de Mataró tens el recolzament que faci falta.
Ja saps que aquí a més de companys, som amics.

Anònim ha dit...

Demanareu la publicació de les balances fiscals o al contrari sereu bons minyons i callareu per poder seguir cobrant del partit?

Oriol Vaquer ha dit...

Ara resulta que estic cobrant del partit! I jo sense saber-ho.
Jo que em pensava que aquell paperet que rebia del banc cada trimestre era la quota de militant, i, ves per on, en realitat es tracta d'una nòmina, però negativa, perquè els calers sempre mimben.
Curiós.
Intenta inventar-te algun argument més original, que aquest ja l'han fet servir moltes persones en aquest blog. I no t'amagis. Digues qui ets i demanales tu mateix/a. Va, valent/a.

Salut i República

Anònim ha dit...

I les putes balances?

Oriol Vaquer ha dit...

Parla bé!

http://www.gencat.net/economia/doc/doc_39949049_1.pdf

Va, no molestis més

Anònim ha dit...

Ah, saps què és una balança fiscal? Hauria d'haver començat per aquí veig, compra't algun llibre de balances fiscals i aprèn-ne un poc.

Com es nota que els sofistes no sabeu què són les promeses. Us les passeu totes pel forro.

Oriol Vaquer ha dit...

I perquè no me'n fas tu una classe, si en saps tant? Ui no, que llavors em mostraries qui ets i no podries dir totes les estupideses que dius.

Tu compra't un llibre de bona educació, que ho necessites.

Anònim ha dit...

Bravo Oriol!!

Oriol Vaquer ha dit...

M'agradaria més la dedicatòria si sabés qui ets.

Igualment, gràcies

Salut i República

Anònim ha dit...

Ei tranquil tio!!!!
Que més amunt he llegit, que si acava sortint la reforma de l´estatut, us vindra gent a la colla de diables(coma associació que sou)
VVua L´estatut és la Ostia!!! Visca visca!! uuueeee uueee

A part de refregar-te per la cara l´estupidesa que has dit a l´escrit de -un sí jove-;Està molt bé que formis part dels Diables, i és clar que és un problema greu i d´arrel, que per més que t´agradaria solucionar-lo, mentre hi hagi capitalisme, dificilment ho arreglaràs trempat.

Apa salut i a la merda la reforma!!!!

Oriol Vaquer ha dit...

Joan,
lo teu es procupant. La tergiversació és un problema greu, perquè vol dir que si no tens problemes de comprenció lectora el que fas és mentir deliveradament.

De n'hi do les tonteries que arribes a dir. El problema de la colla de diables d'Argentona és problema dels capitalisme?????????? Explica'm-ho siusplau, tinc ganes de coneixer aquesta teoria.

Salutr i República

Anònim ha dit...

Si home!!!
És molt llarg i complexe, però t´ho explicarè així:
El Capitalisme, el sitema al cual regeix actualment les nostres vides, fomenta l' individualisme, i la possesió de vens materials(un cotxe nou, una segona vivenda de luxe, un vestidet nou, un home cinema etc...) En definitiva, en el sistema actual, el treballador, està obssesionat o obligat a treballar hores i hores, (tot i que legalment, són 40 setmanals, quasi ve ningu les fa) per pagar la hipoteca, o el crèdit, o simplement per obsseció de posseir més.
Amb aquest tren de vida estressant que duem, poca gent pot o vol dedicar temps lliure a l´associacionisme, que no li aporta cap benefici material, només satisfacció personal. Per desgràcia, cada cop en som menys els que posem per damunt aquests valors en detriment dels altres.

"SÍ x una joventut associada"; això és el que has predicat tu, que passarà si s´aprova la reforma, no tregiverso res jo

JUL'S 7 ha dit...

Oriol, em faig una pregunta, em podries dir siusplau a partir de quants anys es pot ser diable?

Anònim ha dit...

jo estic interessat a apuntar-me a una colla de diables, sóc de mataró. I m'agradaria una colla activa o poder cremar per festes majors. Potser som dos a apuntat-s'hi, fins i tot 3, d'uns 20 anys tots. amb qui m'haig de posar en contacte? em podrieu contestar a xavier_mgdoz@hotmail.com? es que he trobat aquet foro per casualitat...

gracies