dimecres, de maig 03, 2006

Qüestió de números

M'han enviat un correu electrònic amb uns números que demostra la pantomima que va fer el PP amb el tema de la recollida il·legitima de signatures contra l'Estatut de Catalunya.

No sé si heu vist aquesta notícia en aquest insigne diari digital.

Afirmen que el PP va portar les famoses 4.000.000 de signatures en contra de l'Estatut en 10 furgonetes cap el Congrés dels Diputats. Com que m'avorria he agafat aquesta xifra i he fet quatre números...

En una fulla de recollida de signatures hi ha, com a mínim, 10 signatures per fulla (siguem generosos i suposem que NOMÉS hi ha 10 per fulla i que les fulles NO SÓN a doble cara). Per tant:

4.000.000 signatures / 10 signatures = 400.000 fulles

Quants paquets de 500 fulles suposa això? Doncs: 400.000 fulles / 500 fulles = 800 paquets de 500 fulles

Quant ocupa un paquet de 500 fulles de DIN-A4? Doncs: 297 x 210 x 55 mm = 0,0034 m3

Per tant, quant ocupen 800 paquets de 500 fulles cadascun d'ells?

0,0034 m3 * 800 paquets = 2.74 m3

I ara les preguntes són:

PER TRANSPORTAR 2.74 METRES CÚBICS DE SIGNATURES VAN NECESSITAR 10 FURGONETES?

i QUANTS PAQUETS DELS PALES D'AQUESTA FOTO

ESTAVEN PLENS DE PAPEROTS FALSOS SENSE SIGNATURES??????

Aquesta gent no optimitza gaire bé els recursos... Serà millor no votar-los a les properes eleccions...


18 comentaris:

Jessica ha dit...

Les reciclaran o les aprofitaran també per demanar un referèndum estatal sobre l'Estatut d'Andalusia?

Serguéi Vergara ha dit...

Increible Uri, recuerdo que una vez mi madre me dijo:

"Estudia matemáticas hijo, que sirven para todo en esta vida"

Lo que yo no sabia que también servirian para hacer política y poner en ridículo a un partido que por otra parte, se pone solo en ridículo. Pero bueno un empujoncito nunca va mal ;)

M'agradat el post nanu

Eu ha dit...

Jajaja... Molt bo Uri!

Lamentablement, no tothom s'ha parat a fer aquests números. El que ha quedat, per la majoria de la gent, és una tira de furgonetes portant firmes de mitja Espanya en contra de Catalunya.

Encara que a vegades es passen, aquests del PP tenen molt ben après això de muntar espectacles. Només espero que en aquest circ seu, els creixin aviat els nans!

Anònim ha dit...

Millor votem el GAL.

Oriol Vaquer ha dit...

Mira que ets pesat/da.

Que no tens més arguments?

Salut i República

Xavi Martín ha dit...

No són firmes contra Catalunya.

L'Estatut no és Catalunya. Maragall no és Catalunya, el PSC no és Catalunya.

Les persones que vivim a Catalunya som Catalunya, i en defensa dels nostres drets com a persones, jo i quatre milions d'espanyols més vam firmar aquesta petició de referèndum.

Oriol Vaquer ha dit...

Si, i també va firmar Astèrix, Spiderman i Batman.

És en contra que Catalunya millori el seu autogovern, és en contra d'una altra concepció d'Espanya, és una recollida de firmes en contra de la Constitució, ja que aquest és un Estatut plenament constitucional.

No teniu vergonya.

Salut i República

Anònim ha dit...

Tu sí que no tens vergonya, mira això:

http://www.vilaweb.tv/200604/fecac/

Javi ha dit...

Por cierto, si encontráis una firma en nombre de Son Goku, ésa es mía.

Lo comento para que luego no digáis que Son Goku está en contra del Estatut.

Desde luego, Rajoy y sus hombres (porque mujeres pocas, paridad poca) son unos maestros del espectáculo y del show.

Xavi Martín ha dit...

Les firmes amb noms falsos han estat anul·lades. Només s'han comptabilitzat aquelles firmes sèries.

Estic segur que Son Goku com a defensor de les llibertats dels ciutadans estaria en contra de l'Estatut.

És un Estatut fet a favor dels poders públics i contra els ciutadans.

Per cert, Javi, al PP n'hi ha moltes de dones. A les darreres eleccions generals, hi havia més dones encapçalant llistes en el total de les 52 províncies, al PP que no pas al PSOE.

El que passa és que al PP creiem en la capacitat, i si 16 ministres han de ser dones doncs que ho siguin perquè són les millors per al lloc i no per a un simple qüestió de paritat.
La paritat del PSOE és show i espectacle.

Oriol Vaquer ha dit...

Bé, Xavi, m'agrada que donguis aquests arguments perquè estas demostrant que al PP no us importa per res ni l'autogovern ni la nació ni els drets individuals i col·lectius, el que us interessa és que els vostres amics de la CEOE i els grans empresaris i terratinents puguin fer i desfer al seu gust. Aquests són arguments clàssics dels neoliberals de dretes, que en definitiva és el que sou.
Clar, amb un poder públic fort es pot fer un Estat del Benestar fort, i això és el que us fot.
El problema no és que l'OPA de Gas Natural creï una de les empreses energètiques més importants d'Europa i Amèrica LLatina, el problema és que el senyor Pizarro, íntim d'Aznar, perdi el seu poder.

Salut i República

Anònim ha dit...

Pero que falta de objetividad. Seguro que las firmas de "todos contra el canon", si son validas, fidedignas y deben ser tenidas en cuanta por el ejecutivo.

Xavi Martín ha dit...

Un estat del benestar fort? Igual que els 14 anys del PSOE. Quan l'atur arribava al 20%.

M'interessa que a les persones no se'ls reguli el temps lliure (Hitler desitjava regular-lo), i que no se'ls multi per etiquetar o rotular en castellà.

I pel que fa a l'OPA m'interessa els interessos dels consumidors i accionistes i no pas els del PSC o del PSOE que així aprofita perquè li cancel·lin deutes.

Oriol Vaquer ha dit...

Amb 8 anys del PP tenim un dels índex de precarietat laboral més gran d'Europa, el preu dels habitatges pels núvols, baixada espectacular de la inversió en educació i sanitat pública, i subvencionant la privada. Mira quin Estat del Benestar. Per cert, va ser el PSOE de Felipe González qui va universalitzar la sanitat i l'educaicó i qui va implantar les pensions no contributives.
Ah, i amb 2 anys de Zapatero tenim l'atur més baix de la història.

Digue'm a quin article del nou Estatut es regula el temps lliure. A veure si el trobes. Només faltaria que també em diguessis que promou la poligàmia. Ja no sabeu què dir.

I no creus que pels comsumidors espanyols és milor tenir una gran empresa espanyola (sí sí, els catalans i la Caixa també formen part d'Espanya, m'ho negaràs?) que no pas dependre d'una empresa alemana?
Al PSC es va renegociar els deutes de feia més de 20 anys. A qui es van cancel·lar els deutes va ser a AP quan es va refundar i es va convertir en PP.

Salut i República

Xavi Martín ha dit...

El Partit Popular va reduir la temporalitat en el treball i va augmentar el tant per cent del pressupost destinat a polítiques socials.

Parlant de vivendes, on són les 180.000 que va prometre ZP?

Per als consumidors el millor són empreses competitives que ofereixin bons serveis a baix preu. No sé jo si el monopoli que es vol instaurar és bo pels consumidors. Estarem d'acord a que els monopolis no són bons.

Art 134.3 Correspon a la Generalitat (i no a les persones, com hauria de ser) la competència exclusiva en temps lliure.

Oriol Vaquer ha dit...

Xavi, siusplau, no diguis mentides ni tergiversis.

Art 134.3 Correspon a la Generalitat la competència exclusiva en matèria de lleure, que inclou en tot cas el foment i la regulació de les activitats que s’acompleixin al territori de Catalunya i el règim jurídic de les entitats que tinguin per finalitat l’acompliment d’activitats de lleure.

Estan parlant de competències, del repartiment de funcions entre Generalitat i Estat Central. L'article 134 també parla d'esport. Que també em diràs que les persones no podem fer esport perquè hio digui l'Estatut? Clar, per això va bé que el Barça ja hagi guanyat la lliga, perquè a partir de la temporada que ve, amb el nou Estatutm (que estarà aprovat, no ho dubtis) serà el govern de la Generalitat qui dirà si pot guanyar o no els partits.

No saps ni del que parles. Quan els teus dirigents feien declaracions estupides com aquestes es referien a l'apartat de Dret i Deures. Quin militant més mediocre que ets.

Salut i República

Xavi Martín ha dit...

Declaracions estupides perquè són contràries al teu pensament, no?

A part de l'apartat de drets i deures que ens diferencia de la resta de ciutadans espanyols, hi ha altres articles que fan riure.

I un d'ells és aquest. Jo el trobo lamentable (i el meu partit també), però encara que el PP no el critiqués, jo el seguiria criticant, perquè per a mi ser militant d'un partit també inclou poder expresar una opinió.

Si això creus que és ser un militant mediocre, doncs ho sóc.
Seguint la mateixa analogia, tu també series un militant mediocre, perquè els teus dirigents no defensen la República que tu sí defenses.

Oriol Vaquer ha dit...

Parlo de la mediocritat per dir-te que no saps expressar bé les consignes que se't donen.
El teu partit ho troba tot lamentable.

I el meu partit ha fet actes en memòria del 75 aniversari de la proclamació de la II República, uns actes que el teu partit no va voler anar, perquè només reconeix el bàndol dels vencedors en la guerra civil. El PSC va acollir la majoria de militants del POUM que van voler seguir en la lluita política pels valors de la democràcis, la llibertat, la igualtat i la justicia social.