divendres, de maig 19, 2006

Més morro que esquena!

Ara resulta que el PP s'ha enfadat perquè diem veritats. No han parat de dir durant aquests dos anys de tramitació de l'Estatut que això no interessava a la població de Catalunya, que trencaria Espanya, que estava tutelat per ETA!!! (Acebes dixit). Ja sabiem de quin peu calcen RAZA -Rajoy, Acebes, Zaplana, Aznar-, precisament com aquella pel·licula escrita per Franco. I ara, per exigències del guió també s'hi afegeix Piqué. Que trenquen les relacions amb el PSC? Doncs que els hi vagi bé. El que hauriem de fer tota la societat democràtica, tant catalana com de la resta d'Espanya, és trencar relacions amb ells.
Per si voleu veure la quantitat de barbaritats que han dit aquesta getn últimament, aquí hi ha una llista amb 40 d'aquestes barbaritats, gentilesa d'en Miquel Iceta.

9 comentaris:

Xavi Martín ha dit...

Oriol, el PP en cap moment ha atacat als catalans (ha criticat, això sí, amb la duresa que sigui precisa el procés que alguns dirigents polítics han fet amb l'Estatut), però en cap cas ha insultat Catalunya ni els catalans.

Si l'Estatut és tan bo, hauríeu de tenir arguments per vendre'l com a tal, i no atacar altres partits i sentiments (igual de legitims que la resta) per presionar la gent a votar si.

Oriol Vaquer ha dit...

Els arguments del SÍ són molt clars: reconeixement de la nació catalana i del seu fet diferencial, més competències i més finançament.
Qualsevol cosa que signifiqui que no es vol això, és anar contra Catalunya, perquè vol dir que no es vol el progrés de Catalunya ni el benestar dels catalans i les catalanes.
Tots els NOs que surtin de les urnes, els hagi posat qui els hagi posat i per les raons que sigui, els utilitzarà el PP per dir: Ja ho veieu, la ciutadania de Catalunya no volien l'Estatut, tal com deiem nosaltres.
I dir que l'Estatut està tutelat per ETA és un insult!

Xavi Martín ha dit...

Els socialistes no volíeu la igualtat? Així doncs perquè reconeixeu trets diferencials i els utilitzeu per a justificar la obtenció de privilegis.

El millor finançament per a Catalunya es va obtenir amb l'etapa del Partit Popular.

I no només això, sinó que a més les inversions a Catalunya van passar del 8 a al 17 % del PIB. Et sembla poc el que va fer el PP per Catalunya?

Anònim ha dit...

D'on treus les estadístiques? del google? o te les inventes directament?

Xavi Martín ha dit...

http://www.gencat.net/economia/ambits/finances/inversio_publica/index.html

Aquí en tens algunes dades. Veuràs com amb els governs del PP va augmentar la inversió a Catalunya.

Oriol Vaquer ha dit...

Xavi, no confonguis, com fa tota la gent de dretes, entre la igualtat d'oportunitats i el voler que tothom sigui igual, per nassos. Això és el que fan règims feixistes, i també algunes concepció esbiaixades d'esquerres, com pot ser el maoísme, amb la seva revolució cultural, que porta a extrems com el règim de Pol Pot a Cambotja.
Si volem que Catalunya sigui el motor d'Espanya, i jo ho vull, s'ha d'evitar escanyar el seu progrés. I si Catalunya crea més riqueses, després acabarà pagant també més en la seva aportació a les arques de l'estat, cosa que repercutirà en una millora per tots els espanyols, siguin d'on siguin. Aquesta és la concepció federal, treballar en conjunt per un fi comú, però cadascú amb les seves eines.

Salut i República

Xavi Martín ha dit...

Jo sóc el primer en defensar la igualtat d'oportunitats de tots els ciutadans i la llibertat individual d'aquests.

Si volem que Catalunya sigui el motor d'Espanya, fora bo que el govern de la Generalitat evités la fuga d'empreses i fomentés amb els mecanismes que té la indústria i el treball.

Hi ha altres comunitats autònomes amb característiques similars a Catalunya (i precisament estan governades pel PP) que amb el pressupost del que disposin duen a terme polítiques que afavoreixen el creixement econòmic de la comunitat.

S'han de saber establir prioritats.

Anònim ha dit...

Sou incapaços de donar un sol argument a favor de l'estatut. No confieu en la inteligència dels electors.

Anònim ha dit...

Per reconeixa la nació catalana, s´ha de votar NO, perquè la reforma de l´estut no ho diu en cap lloc, perque de"nación, sola hay una y és España"
No ens tractis de tontos que no tots ho som.
De la mateixa manera jo afirmo:
El PsoE utilizarà el teu SÍ contra Catalunya.
Mori per sempre el mal govern!!!!