dijous, de juny 08, 2006

Diada de la flor a Argentona

El passat diumenge vam fer a Argentona la Diada de la Flor. I al meu carrer som uns dels que fem catifes de flors. Ara us poso algunes fotos perquè les difruteu si no vau poder venir a veure-ho.

Tot comença els dies anteriors quan anem a buscar flors (clavells i gerveres) als camps dels floricultors d'aquí al Maresme, les flors que han de llançar i nosaltres les aprofitem. També hem de preparar les flors, desfullar els clavells i retallar les gerveres.

El diumenge comencem a primera hora del matí, marcant la forma de la sanefa que dibuixarem.


Al cap de poca estona, gràcies a l'ajuda de tot el veïnat i amics i amigues, en fem molta via i s'acaba l'estora, i així la podem lluir.Als joves ens toca fer el motiu de baix de l'estora. Aquí ens veieu preparant el dibuix que farem. Si fem mala cara és perquè són les 7 del matí i encara no hem dormit. Veieu l'Eloi, l'Oriol i en Marçal, el meu germà. Jo sóc el que feia la foto.


Quan hem fet el dibuix comencem a posar flors (aquí em veieu treballar)


Mentre tothom treballa, o donem ordres perquè els altres vagin pel bon camí, jejeje, alguns fan una mica el gamarús.
I aquí veieu el nostre dibuix, en honor als 75 anys de la II República.


Als joves de segona generació els toca fer el dibuix de dalt. I aquest any, com no podia ser menys, ho han dedicat a la victòria del Barça a la Lliga i a la Champions.