dimecres, de juny 21, 2006

Moltes gràcies, President!

Avui el PresidentPasqual Maragall ha anunciat que no es torna a presentar a la reelecció. Des d'aquí vull donar les gràcies com a català i com a socialista per haver pogut donar l'impuls que necessitava el nostre país. Ja el 1999, el primer cop que es va presentar, vaig fer una campanya amb molta il·lusió. Era la meva segona campanya, després de les municipals, i jo tenia només 20 anys. Per mi va ser una alenada d'aire fresc, després de veure tants i tants anys que no feiem res contra en Pujol amb en Raimon Obiols. Gràcies a en Joaquim Nadal vam aconseguir poder forçar un govern amb minoria, que va ser de majoria gràcies al PP.
Però per degràcia una de les lleis més injustes va donar la victòria per escons a CiU. Ja se n'enfotien llavors quan en Maragall deia que havia guanyat les eleccions. Qui tenia més vots? El que més em fot és que els qui l defensen és és qui parlen és de democràcia directa.
Per sort, el 2003 vam aconseguir allò pel que van estar lluitant tants socialistes com en Joan Reventós, tenir una Catalunya socialista. Per desgràcia, la inmaduresa d'uns i algunes dagues malintencionades han fet fracasar un projecte esperançador pel poble de Catalunya.
Pasqual Maragall ha estat l'Alcalde dels Jocs i el President de l'Estatut. Ha presidit un govern que ha fet fer un pas de gegant a Catalunya en benestar social, enc cohesió social i en progrés econòmic. Marxa per la porta gran, portat a espatlles i con las dos orejas y el rabo.
Altres desitjarien que hagués fracassat en el seu intent d'aconseguir el millor Estatut que ha tingut mai Catalunya i que mai hagués somiat. Hi ha alguns que s'entesten a no voler acceptar que han perdut el referèndum i continuen amb conspiracións secretes, estupideses de qui no enten què és la política o que no la vol entendre i només té ganes d'intoxicar.
Molta sort President!!
I ara, a treballar. Que hi ha molta feina per fer, hem de decidir el candidat o candidata, hem de fer el programa electoral i la campanya serà molt dura, perquè hem d'aconseguir tornar a guanyar les eleccions, si pot ser també ser el partit amb més escons i tenir un govern fort i sobretot socialista.

Visca Catalunya Socialista!!

1 comentari:

J.F.K ha dit...

Tots menys l´albert sou molt socialistes i és legítim, peró a LLavaneres ser sociata vol dir ser pepero i ser pepero vol dir ser sociata.
Parleu de socialisme i de república i que feu a LLavaneres? de que parleu a LLavaneres?
Molts LLavanerencs ens sentim traïts pel partit socialista, parleu de dretes (per vosaltres el dimoni) i de gent pogressista i d´esquerres, gent guapa i moderna i a LLavaneres doneu l´alcadia a un vidalcuadrista com en Victor Ros, no us podem creure!!!
Puc escoltar en Zapatero, en Montilla, en Maragall i creure'ls, però els sociates a LLavaneres NO!!!