dilluns, de gener 30, 2006

5 hàbits extranys

M'ha arribat una Meme per part de l'Eulalia, en David i en Víctor. Aquest cop es tracta de dir 5 hàbit extranys que tinc, o altrament dites manies. Anem-hi, doncs:

1-. Tinc la mania de mossegar-me les ungles. Ja sé que no és molt original, però porto molts anys desesperant a la meva mare per aquest tema.

2-. M'acostumo a tocar molt el cabell. És una sensació que em relaxa molt, i em deu venir de l'època que portava una cua de cavall fins a mitja esquena. Bé, per ser exacte els dos cops que en vaig portar.

3-. M'agrada menjar-me les engrunes del pa. Sobretot quan he menjat un entrepà o he tallat el pa, escuro les engrunes que queden per sobre. Per això sempre intento menjar pa sobre algun plat o un lloc que sàpiga que està net. El que més m'agrada és quan fan crec crec dins la boca.

4-. Porto el ritme dins meu. Hi ha gent que canta sovint, doncs jo a més hi afegeixo el ritme. Sempre vaig picant per tot arreu, tot elements és bo per fer de bateria improvitzada. A vegades puc arribar a posar nerviós a la gent, però necessito treure el meu talent per algun lloc ;)

5-. Buscamines. Podria passar-me hores i hores únicament fent una partida darrera l'altra. És l'únic joc d'ordinador que em té enganxat. I la llastima és que fa molt temps que no faig cap récord, perquè no crec que es pugi fer més ràpid, modèstia apart.

Ara que ja m'he despullat emocionalment una miqueta més, li passo la Meme a 5 blogaires més.
And the winner is...

Marc Mellado
David Gutiérrez
Mario Álvarez
Xavi Roig
Àlex Valiente

3 comentaris:

Mario Álvarez ha dit...

Oriol! t'has pasao!!! la verganza será terrible!!!! lo haré permanece atento!!! jaja

Eu ha dit...

Gràcies per contestar, Oriol! Prometo no enviar-te més memes... Bé, perquè dir mentides: en seguiré enviant!

Xavi Roig ha dit...

Ja he respost al teu meme, cuan me n'arrivi un de nou estigues tranquil qye t'el passaré, jejeje!!!

Una abraçada