diumenge, de novembre 19, 2006

Cap de colla | Blogs

Cap de colla

Aquest cap de setmana hem tingut una assamblea dels Diables d'Argentona, on un grup de gent hem decidit encarrgar-nos de la direcció de la colla. Serem entre 5 i 7 persones que ens organitzem d'una forma molt col·legial, sense un lideratge molt definit, encara que per estatuts necessitavem posar un nom com a cap de colla, i és així com seré el pròxim cap de colla de la colla de Diables d'Argentona, una cosa que m'omple d'orgull, però sé que el carrec és més a nivell formal que real, ja que entre tots ho farem una mica tot. Ara també estem en hores baixes dins la colla, com ja he comentat en altres ocasions. Per tant, la responsabilitat que tenim entre tots és la de intentar no perdre la nostra activitat a la vila, tant el correfoc de carnestoltes, el nostre aniversari, com la festa major d'estiu, l'acte més important de l'any. És per això que tota la colla vam decidir no fer la trobada de ceptrots a la festa major d'hivern, al gener, ja que la junta sortint ja no havia començat a organitzar res, i la junta entrant no tindrem el temps suficient per poder-ho realitzar amb garanties i qualitat. Així doncs, la IV Trobada de Ceptrots no se celebrerà al gener del 2007, però esperem que si la cosa rutlla bé, ho poguem fer al 2008 i que no calgui posposar-ho més.

Blogs

Aquesta setmana ha aterrat a la blogosfera socialista una persona molt estimada per tots nosaltres, i un dels que se n'enreia més quan tots nosaltres vam començar amb la falera dels blogs, una falera que ha passat a ser una feina rutinaria que fas uns quants cops a la setmana. No és altre que en Carlos Fernandez, o més conegut per tots nosaltres com a Charli. Dessitjo que li vagi tot molt bé, i estarem molt atents a les seves reflexions.
També haig de parlar de la pàgina personal del meu germà, en Marçal Vaquer, que es dedica a fer fotos (clar, el pobre va fer belles arts, i ara a què s'ha de dedicar?...jejeje). A la pàgina ens ensenya fots que ha fet que han servit per decorar la sala Clap de Mataró o els webs del saxofonista Llibert Fortuny, el pilot de trial Joan Pons, ArgentonaJove.com o el dissenyador d'aquests webs, l'Uri Alsina. Espero que les disfruteu.