dijous, de novembre 16, 2006

No és això companys, no és això

L'altre dia la Mònica Terribas va entrevistar (vídeo) a Albert Rivera, president de Ciutadans-Partit de la Ciutadania que crec que tots nosaltres coneixem molt bé, o potser no tant. Dic això perquè crec que gràcies a nosaltres estem alimentant cada cop més aquest partit, i en molts casos estem fent que cada cop tinguin més i més militants.
A l'entrevista de l'altre dia, la Mònica Terribas va ser molt contundent, i fins i tot en algun moment va semblar un tercer grau, i va parlar més de la meitat de l'entrevista del tema de la llengua, posant-se masses cops en contra de l'entrevistat, cosa que crec que no ha de fer un bon professional. Fins i tot jo, que no comparteixo per res els plantejaments d'aquest partit, em vaig sentir atacat, sobretot pel to que adquiria l'entrevista. I això em sap molt de greu, ja que l'única cosa que provoca això és donar-els-hi la raó a aquesta gent que es passa tot el dia parlant de llengua, i que quan parlen d'altres temes de la vida política, no tenen masses coses novedoses a aportar. si en lloc de preguntar-li tant per la llengua, laMònica Terribas hagés fet una entrevista plantejant propostes programàtiques, ciutadans són un partit més, amb les seves peculiaritats com tothom. Res més.
Són uns provocadors que només intenten trencar l'harmonia, que no oasi, que hi ha a Catalunya. I ho estan aconseguint. Fa uns dies a l'Àgora de TV3, hi havia una tertulia de periodistes analitzant les eleccions. Hi havia l'Arcadi Espada, un dels ideòlegs de Ciutadans, que va parlar gairebé tota l'estona en castellà, però estic segur que no per convicció sinó per provocar. I la llàstima és que dos dels periodistes, Vicent Sanchís, de l'Avui, i Joan Vall Clara d'El Punt, estaven molt ofesos perquè aquell senyor parlava en castellà. I això és el que volia aconseguir, que estiguessin ofesos. Per tant, ja podien argumentar el que volguessin, havia guanyat Ciutadans. D'altres, com Joan Manuel Perdigó, d'El Periodico, no li van fer massa cas i tant tranquils.
Una cosa que va dir Joan Vall Clara que em va agradar, i va ser que l'Arcadi Espada és un pallasso, un bufó, igual que l'Albert Boadella. Doncs llavors, senyor Vall Clara, riguis d'aquest bufó i deixis estar de fer-se mala sang.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs molt equivocat, C´s és un partit molt seriós i que fa i farà mal al PSC perque molta gent afí al PSC no entén que pacti amb el nacionalisme radical d´ERC.

Jo no soc cap pallasso ni bufó, ni provocador i vaig votar a C´s a Vilassar. Fins ara votava al PSC, però en vaig quedar tip amb el tripartit.

Oriol Vaquer ha dit...

Jo no crec que el gruix dels votants de C's sigui votants socialistes. I aquesta gent el que no ha entès és que competim en nacionalisme amb ERC, no el Pacte del Tinell, ja que el Pacte nacional per l'Educació ho va fer en un departament d'ERC i em sembla que la gent no s'ha queixat.
Jo no defineixo els votants de C's, sinó de qui ho dirigeix i en són els ideòlegs, però que després es queden a la barrera.
Com dic, crec que el nou Govern ho farà bé, i traurà molts arguments a la gent que ha votat C's, i per tant baixaran, i molt, la seva representació institucional.

Salut i República

Anònim ha dit...

Hola Oriol, és díficil que sapiguem d´on venen els vots de C´s, però crec que una bona part venen del PSC, nomès s´ha de veure els resultats de C´s a Santa Coloma, Cerdanyola, Badia, Cornellà...
La Manuela de Madre ha dit "2 diputats de C´s venen de vots nostres", crec que té raó, i jo crec que C´s pujarà pq el PSC s´ha aliat amb de nou el nacionalisme radical, i molts votants estan en desacord.
Salut