diumenge, de gener 07, 2007

Què ens portaran els reis aquest 2007?

Sí, ja sé que el dia de reis ja ha passat i, en principi, ja sabem què ens han portat. Però això són només les coses materials. Els dessitgos que tenim, els anhels i esperances es van dossificant durant tot l'any. No serà fins a finals d'any, quan fem el típic i mitic Resum de l'any on veurem què s'ha acomplert i què no.


Per començar, ja sabem que el dessig de pau a Euskadi no serà possible aquest any. Una bomba col·locada el penúltim dia de l'any va llençar pels aires el que podria ser el millor regal per tots nosaltres. Ara el que espero és que això seveixi perquè l'esquerra abertzale perdi el suport popular que té, i que sigui l'últim error que hagi comès ETA. El que també està clar és que tampoc es podran presentar a les eleccions municipals.
Les municipals és un altre punt on tinc dipositades moltes il·lusions, tant des del punt de vista d'Argentona com de la resta del Maresme i Catalunya, on tinc amics i amigues encapçalant llistes socialistes amb molta força i capacitat. A Argentona tenim un candidat preparat, amb les idees clares i un bon equip. Però d'això també us en parlaré.
També espero que aquest any el govern de la Generalitat pugui actuar amb tranquilitat i per tant desenvolupi les polítiques socials que necessitem els catalans i catalanes. No és tant un dessig sinó una convicció. L'únic que em cal és constataró d'aquí a 360 dies.
Però també hem de veure si el Barça podrà tornar a guanyar la Champions i la LLiga, o com serà la Formula 1 sense el kaiser Michael Schumacher.
Des del punt de vista del terreny personal, ja pot acabar l'any com a començat, al costat d'una noia magnífica i amb una feina que m'agrada i em dona moltes espectatives de creixement personal.
Així doncs, tot allò que hem demanat a la nostra carta als reis particular ho anirem veient durant l'any. Us espero d'aquí un any per veure com ha anat.

La foto la vaig fer a finals d'any mentre veia sortir el sol pel mar. És una forma de simbolitzar l'inici d'aquest any

MOLT BON ANY 2007

3 comentaris:

Carlos ha dit...

Si te traen todo lo que has pedido yo ya me doy por satisfecho.

Un abrazo

Carlos

Alex Valiente ha dit...

Molt bones company!

T'he deixat un meme al meu bloc!

Dessitjo que tinguis un bon inici d'any, Salutacions!

krm ha dit...

això de magnífica... em faràs posar vermella!! jejejeje :p