diumenge, de gener 14, 2007

Torna la il·lusió per Argentona

El proper dimarts 16 a les 20.30 h al Saló de Pedra de l'antic ajuntament hi haurà la presentació del candidat socialista a les eleccions municipals, en Vador Casas. Ens acompanyarà a l'acte la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Marina Geli.

En Vador també ha començat a escriure un blog on, d'aquí a les eleccions, anirà desglosant els principals punts del seu projecte de poble, de quina Argentona vol pel futur i el programa de la seva candidatura que esperem que pugui engrescar la majoria d'argenotnines i argentonins per tal de poder-ho portar a terme.

Aquí teniu la seva carta de presentació:

Benvolguda amiga,
Benvolgut amic,


Com ja saps, el Partit dels Socialistes de Catalunya a Argentona, m´ha demanat que encapçali la candidatura socialista a les properes eleccions que s´han de celebrar el proper mes de maig.


No cal que et digui que enfronto aquest repte amb ganes, il·lusió i molt de respecte per als ciutadans i ciutadanes de la vila, que per a mi, són el principal actiu de la nostra comunitat.

Queden molts projectes per fer i cal desenvolupar un model de poble que sigui agradable, amable i sostenible. Un model de poble que posi l´accent sobre les persones, un poble per viure´l. I això només ho podem fer amb la teva complicitat i el teu suport.

El proper dia 16 de gener, fem un acte públic de presentació de la meva candidatura al Saló de Pedra de l´Ajuntament. Ens acompanyarà la Consellera de la Salut, la Marina Geli i espero poder comptar també amb la teva presència.
L´acte es celebrarà a dos quarts de nou del vespre i hi haurà un petit piscolabis al finalitzar-lo.

Fins llavors, rep una molt cordial salutació.


Vador Casas