dimecres, de gener 17, 2007

Un alcalde com cal

Ahir vam fer la proclamació del candidat del PSC a l'alcaldia d'Argentona, en Vador Casas. L'acte va anar molt bé, ja que vam aplegar més de 60 persones, entre militants i simpatitzants del PSC d'Argentona i la resta del Maresme. també vam comptar amb la presència del candidat d'ERC, en Vadó Mora, el líder de Tots per Argentona, Pep Masó, i l'alcaldesa Esther Merino.
L'acte el vaig presentar jo mateix, i vaig recordar el passat d'en Vador com a dirigent de la Joventut Socialista de Catalunya als anys 80, un fet que en impulsa a tots els que avui estem al capdavant de la JSC a treballar, i a no perdre mai la il·lusió, que precisament és el que ens agrada d'en Vador.
Al principi van parlar en Lluís Viladevall, regidor socialista del 1999 al 2003, i la Montse Brugal, la nostra primera secretària, cap de llista i primera tinent d'alcalde des del 1999. Tots dos van destacar en Vador com a monitor d'esplai, en Lluís com un dels seus nens, i la Montse com a mare d'altres nenes de l'esplai. També van parlar de com treballa, que sempre ho fa amb ganes, il·lusió i9 dialogant per aconseguir el milor per a tothom.
Després van parlar la Consol Prados, diputada al Parlament de Catalunya, i la Marina Geli, Consellera de Salut del govern de la Generalitat. Totes dues ens van donar una lliçó de socialisme, però sense gran retòrica ni discursos encesos. Siplement des del punt de vista de voler millorar la qualitat de vida de les persones que ens rodegen. Com va dir la Marina, hem de recuperar el prestigi de la política, perquè estem en política per ajudar als demés.
I finalment va parlar en Vador, on va exposar els motius pels quals ell vol ser el proper alcalde d'Argentona, va parlar de l'estimació que sent cap a la vila, una vila que ha vist canviar i cap a millor, i vol continuar aquesta tranformació. Ell té un projecte mot concret i il·lusinant pel poble, i si no el tingués no seria el candidat. Vol acabar amb el soroll que ha imperat a l'última legislatura, i va instar a les altres forces polítiques que aprofitessin la mà estesa de l'equip de govern amb la tramitació del POUM per definir el projecte de poble de cadascú: "Fins ara sabem què NO volen del POUM. Ara hauran de definir què és el que SI volen".
Ens queda molta feina fins arribar a aconseguir que en Vador sigui l'alcalde de la VIII legislatura. Per aconseguir això hem d'arrossegar molta gent, però crec sincerament que amb l'empenta i la vitalita d'en Vador podrem arribar-hi.

2 comentaris:

Jonatan García ha dit...

Hola:
Te escribo este post, para informarte que el compañero de L'H Carlos Serrano está recibiendo amenazas en su blog.
Creo que es importante hacer difusión de este atentado contra su persona y contra la libertad de expresión.
Por eso si te parece bien, me gustaría que copiases mi último post y lo pegases en tu blog.
Por mi parte nada más.
1 saludo.

Joana ha dit...

Jo espero que tingui, com a minim, la il·lusió de la Montse Brugal i que s'hi dediqui amb la mateixa passió i temps.
Ella és una referència del PSC d'Argentona.