dimecres, de novembre 09, 2005

Blogs, i blogs, i més blogs

Els blogaires no parem de creixer, i sobretot els de la JSC Maresme. L'última adquisició és en Víctor Martínez, de Dosrius.
La seva paraula preferida és transgressió, és la que utilitza més quan tenim les assamblees i decidim la línia política i els actes que volem realitzar. Això és el que necessitem, gent amb empenta, gent sense "tapujos" (com diu en Javi). També li em dit molts cops que pot ser l'edat, excés d'hormones, que és un pipiolo (Eulàlia) però l'important és que és una tiu de puta mare, que compartim moltes idees, no només polítiques, i que junts ens ho passem molt bé.
T'aniré llegint i comentant el que dius, i espero que tu també ho facis al meu.
El problema serà que al final només ens comunicarem a través de la xarxa ;)

Salut, República i Somnis

6 comentaris:

Víctor ha dit...

Merci per les paraules que em dediques. Especialment per el "es un tiu de puta mare" i per la menció de la paraula "transgressió". Ja saps el que penso...hem de ser transgressors i fer conèixer els nostres ideals. Som joves i som socialistes. No és un excés d'hormones, és la realitat.
D'altra banda veig que has triat una bona foto (es veu la gran samarreta de SOCIALISME) i una gran frase per acabar. La que utilitzo jo sempre : SALUT, REPÚBLICA i SOMNIS. Perque aquesta vida sense somnis no té sentit, sempre hem de tenir quelcom per el que lluitar.

Pedro ha dit...

Però sou socialistes o socialdemòcrates?

Ramon Bassas ha dit...

Socialdemòcrates o socialistes (on és la diferència?), la xarxa també pot servir per obrir-ne de noves, de relacions. Ja veuràs... I sempre hi haurà coses que només es poden fer "a pèl".

Oriol Vaquer ha dit...

Pedro,

i tu? ets un pesat o ets un plom?

Pedro ha dit...

però si m'acabeu de dir que no és el mateix!

Oriol Vaquer ha dit...

Això vol dir que ho has entès malament.

Socialista=Socialdemòcrata

Salut i República