diumenge, de novembre 13, 2005

Nova executiva de la JSC Maresme

Ahir a la tarda les i els militants de la federació del Maresme de la Joventut Socialista de Catalunya vam celebrar una assamblea extraordinària per escollir una nova executiva, ja que més de la meitat dels membres de l'anterior executiva escollida a l'últim congrés havien dimitit per diversos motius. La nova executiva està formada pels membres que encara quedaven (hi havia membres que eren interins) amb una petita redistribució de càrrecs, i una nova incorporació, que sóc jo. Tinc l'honor i el plaer d'haver entrat a formar part de la Comissió Executiva de Federació amb el càrrec de Secretari de Formació i de Medi Ambient.

Medi Ambient

Per la JSC la sostenibilitat és un dels eixos bàsics per tal d'aconseguir un món millor.
A la nostra comarca podem gaudir dels parcs naturals de el Montnegre i el Corredor, i de la Serralada Litoral. Però també hi ha conflictes per la ubicació de centre de tractament de residus, com pot ser la Incineradora de Mataró i la Depuradora d'Aigua de l'Alt Maresme.
Si volem aconseguir aquest món millor, on no hi hagi problemes mediambientals, hem de començar a treballar ja, perquè el futur es constueix avui, sinó no hi serem a temps.

Formació

La formació és una de les eines que utilitzem els i les joves socialistes per tenir un discurs polític sòlid, clar i directe que pugui ajudar a les persones a millorar en el seu dia a dia, i poder posar el nostre granet de sorra en la consecució d'un món millor. Fem xerrades amb càrrecs electes del PSC per saber quines polítiques es fan. També fem xerrades amb gent d'entitats que ens poden explicar problematiques socials que viuen. O senzilament cursos de tècniques de comunicació, entre d'altres. Tot això amb l'objectiu d'anar millorant com a persones i com a socialistes.
Un dels reptes més grans que tinc personalment ara és el fet de preparar l'Escola de Formació del Maresme, que celebrarem la propera primavera, on a més de formar-nos, també ens ho passem bé i podem fer una organització més gran i forta. I anar continuar amb el pla de treball que tenim la federació, amb xerrades i cursos, com la del passat divendres.


Salut i República

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Eu ha dit...

Felicitats per la nova responsabilitat, Oriol!
Crec que ets una persona molt idònia per aquestes dues responsabilitats. Quan necessitis qualsevol cosa per Formació, ja saps on em tens!

Oriol Vaquer ha dit...

Gràcies, Eu.
Ja pensava molestar-te una miqueta per tot plegat jejeje

Salut i República

Ramon Bassas ha dit...

Felicitats!

Xesco Gomar ha dit...

Felicitats Uri, ja saps que t'ajudarem en tot allò que necessitis.

Fer ha dit...

Així fent una ullada a la teva primera "declaració de intencions" i estudiar-la breument, podem arribar a la conclussió de que ets un tio molt gran amb les idees molt clares Oriol. Ets un element molt important en aquesta executiva i després d'analitzar.ho fredament estic segurissim de que ho faràs molt bé! Enhorabona, sobretot perqué estic segur de que ho continuaras fent tan bé com fins ara.

(He agafat bé el rol de la meva secretaria? Ja Ja Ja)

Una forta abraçada.

Anònim ha dit...

Des de les Comarques Tarragonines, les teves companyes de curs, et felicitem per la teva nova responsabilitat a l'Executiva de federació del Maresme. Estem segures de que faràs una gran tasca.
Una abraçada,

Martina i Sandra