dimarts, de novembre 15, 2005

La xarxa és nostra!!!

La xarxa és nostra, dels joves socialistes. Cada dia que passa hi ha més blogs de membres de la JSC. Anem per parts.
Del Maresme tenim en Xesco Gomar, Primer Secretari de Mataró (foto 1 esquerra). Com indica en el seu títol, és Simplement Xesco, un tiu que diu les coses tal i com li passen pel cap. Potser direu que això pot ser dolent. Però no, en Xesco és una de les persones que m'ha ensenyat més a analitzar les situacions d'una forma ràpida i directa, sense marejar la perdiu. Una sinceritat total. I això és d'agraïr.
També tenim en Ferran Asencio, antic Secretari d'Organització de la Federació, i actualment Secretari d'Estudis i Anàlisis (foto 2 dreta). Què estudia i analitza? Doncs la societat, aquest món que ens envolta, la situació política que vivim. En Ferran sempre ens penja articles molt interessants al fòrum del nostre lloc web. Nosaltres li diem que fot uns rotllos que no s'acaben mai, i per això crec que aquesta és la millor secretaria que podia tenir. Saps Ferran que jo sempre t'escolto, que m'agraden els teus rotllos.
I també tenim companys del Vallès Oriental. Un és l'Álex Valiente, de la Garriga, i Secretari Nacional d'Educació i Cultura (foto 3 esquerra, amb mi). Per això veureu que els primers articles que té parlen de la LOE.
I finalment en Julián Rull, Primer Secretari de Les Franqueses del Vallès (foto 4 dreta).
Espero que es vagin incorporant la resta de companyes i companys que hi ha a la JSC i poguem ser un referent per la joventut catalana i així poguem aconseguir canviara aquest món que no ens agrada.

Salut i República

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.