dimecres, de setembre 20, 2006

Bon vent i barca nova (2ª part)

Juan Carlos Rodríguez Ibarra no es presentarà com a cap de llista socialista a les pròximes eleccions autonòmiques a Extremadura. Aquesta és una gran notícia pel socialisme espanyol, continuació de la sortida de José Bono del govern.
El socialisme espanyol necessita una nova generació de polítics que hagin viscut en democràcia la major part de la seva vida, necessitem uns governants que no tinguin aquesta idea de l'Espanya rància i de velles glories. Tenim reptes molt importants com la pau a Euskadi o convertir l'Estat de les Autonomies en un sistema federal, o com a mínim federalitzat, amb l'aplicació dels estatuts que ja s'han aprobat i els que queden per venir. Amb la marxa de Rodríguez Ibarra marxa un dels principals valedors de les idees centralistes dins el PSOE, que l'únic que feia era dividir-nos en discusions absurdes mentre la ciutadania reclamava fets concrets i decidits. Necessitem unitat entre els socialistes de tota Espanya per aconseguir que el país avanci en benestar social i en desenvolupament econòmic i cohesió social. Amb el lideratge de José Luís Rodríguez Zapatero ho aconseguirem.

1 comentari:

Carlos ha dit...

Oriol, aunque estoy deacuerdo contigo (mejor sin Bono ni IBarra para avanzar en el proyecto federalista) tambien hay que reconocer sus virtudes que le han llevado a ganar 6 veces las elecciones extremañas (5 por mayoría abasoluta)

Yo creo que Ibarra tiene una virtud que hay que recordar y de la que muchos deberían tomar nota: su actuación en política sin dobleces a la hora de defender una idea o un proyecto.

Ayer se "jubiló" un buen socialista a pesar de las diferencias...