dilluns, de setembre 04, 2006

Tardor del 2006

Paulatinament anem tornant a la rutina quotidiana. Aquestes vacances ens han d'haver servit per carregar forces de cara a la pròxima tardor, una tardor, la d'aquest any 2006 que estic segur que la recordaré durant molts anys. Serà la tardor de la construcció social del nostre país. Després de trenta anys de construcció nacional, culminats amb el nou estatut, ara és el torn dels catalans i les catalanes per tal de poder desenvolupar les reformes socials que necessitem per a poder enfortir el noste Estat del Benestar. I qui farà possible aquestes reformes serà un socialista des de la presidència de la Generalitat, serà José Montilla.
Així doncs, en aquest blog es parlarà molt de les eleccions catalanes. I també us volia ensenyar pàgines de suport a José Montila: President Montilla, a nivell català, i Ara és l'hora..., des del Maresme. I si el que voleu és veure què és el que pensa ell, aquí teniu la seva pròpia pàgina web. Si us fixeu, aquesta pàgina té domini .cat, ja que ha estat José Montilla com a ministre d'Industria que ha aconseguit que pogués existir.
Mentre uns només fan que ajuntar-se amb uns o els altres per simple rèdit polític, sense pensar en el bé de Catalunya, sinó com poden estar aprop del poder, acusant als altres de ser mals catalans, altres en canvi treballen pels catalans i les catalanes.