divendres, de setembre 22, 2006

El món dels blogs

2ª RedNet

Aquest dissabte 23 a sectorial de Societat del Coneixement del PSC organitza la 2ª RedNet, un espai que servirà de debat de l'acció política a la xarxa i enfocat bàsicament al món dels blogs polítics, amb una conferència a càrrec de diferents blogaires socialistes.

Els blogs com a eina política

Seguint amb la repercusió que cada cop més tenen els blogs personals, sobretot els polítics, alhora d'influir en la nostra societat, he trobat aquests dos videos fets per VilaWeb.tv on per un cantó parlen del treball de tres blocaires de la seva secció de blocs MÉSVilaWeb i per l'altra cantó expliquen una campanya titulada "Jo també vull un estat propi" gestada en un bloc personal i que ha tingut cert resò en la blogosfera catalana. Aquesta campanya, encara que jo no hi dongui suport, és un bon exemple de la força que tenen avui en dia els blogs, i les seves possibilitats futures.

Els blocaires de MÉSVilaWeb


Campanya "Jo també vull un estat propi"


Més blogs amics

Per acabar vull parlar de dos blogs amics que incorporo en els meus enllaços. Un és en Biel Isern, de Canet de Mar, que com diu ell és un japanòfil empedreït, i per això està vivint a Japó, concretament a Sapporo fent un estudi dels costums japonesos en relació amb els nostres, i explica una miqueta les seves experiències per terres nipones.
L'altre blog és de l'Hernán Benito, un noi extremeny i criat a Huelva, que el vaig coneixer quan estavem treballant a l'aeroport de Girona, on abans havia conegut el seu germà David, i que ara està vivint a Barcelona. Té un blog molt intimista, on sobretot penja fotos on refleteix la seva visió del món.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes graciés Oriol.

M'ha agradat molt que penjes aquest comentari parlant del meu blog.

Per un altre CANTÓ, espero que nos veamos pronto (ya cambio al castellano porque casi me está dando vergüenza pensar la de faltas de ortografía que debo estar metiendo) que desde que me vine a Barcelona no te veo, y tenemos pendiente un día de fiesta.

Gracias otra vez y hasta pronto. Ya te contaré qué tal el correfoc, si es que veo alguno.

Fins aviat!!!