dissabte, de setembre 30, 2006

V Conferència Nacional

Ara mateix estic a la V Conferència Nacional del PSC on estem debatent entre tots els delegats i delgades el programa electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya-Ciutadans pel Canvi.
Aquesta és una aposta molt forta que fem per part del socialisme català per tal que el programa electoral reflexi la realitat diversa, i molts cops complexa, de la nostra societat. Aquesta és la plasmació real de la voluntat d'integrar en la futura acció de govern, un govern que estic segur que estarà presidit per José Montilla, totes les sensibilitats del socialisme català, tant des de dins el PSC com per part de sector progressistes de la societat externs al partit.
No hi a cap altre partit que fagi una aposta tant gran per la democràcia interna. Tant que s'havia criticat que l'aparell del partit havia imposat el seu candidat, així demostrem que això eren només intents dels nostres adversaris i rivals de desprestigiar-nos. En l'elecció del candidat hem estat tant o més democràtics que les altres formacions polítiques. I amb aquesta conferència nacional hem passat al capdavant de tota la classe política catalana en la participació interna i externa, per tal de poder afrontar amb rigorositat i eficiència el grans reptes que teni com a país i com a societat en el segle XXI i amb l'ajuda del nou Estatut.
Una de les coses que vull destacar més d'aquesta conferència nacional és l'aposta per la joventut, ja que el president de la conferècia és el primer secretar de la JSC, Raül Moreno, i a la esa també trobem altres joves com la Carmen Bastida, vice-presidenta segona, i la vocal Paqui Soriano.
I també destacar l'aposta forta i decidida per les tecnologies de la informació i la comunicació, i l'activisme polític a la xarxa, ja que aquest article l'estic escrivint des del Palau de Congressos de Catalunya, seu de la V Conferència Nacional. Per tant podreu veure molts articles relacionats amb aquesta conferència a la blogosfera socialista en temps real pràcticament.

1 comentari:

TAM ha dit...

Hola Oriol,

Tens raó quan dius que el nostre partit gaudeix d'una democràcia interna que no es troba en altres partits, on no es fan debats d'aquest tipus per discutir el programa electorial.

Salutacions des de L'Hospitalet.